Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 969g233kcal17.5g21.3g2.9g22.3g
Sipuli 228g69kcal2.8g10.9g0.5g3.9g
Valkosipuli 46g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Oliiviöljy 23g202kcal0g0g22.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g23g71kcal1.9g13.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1248kcal51.6g105.6g55.2g54.4g
Valittu annoskoko1288g624kcal25.8g52.8g27.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna644g312kcal12.9g26.4g13.8g13.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664