Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 747g2393kcal199.9g0g178.8g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras65g174kcal5.6g33.5g0.7g8.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 215g98kcal6.4g10.3g3.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g28g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g5458kcal429.8g110.6g367g25.6g
Valittu annoskoko1288g2729kcal214.9g55.3g183.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna644g1365kcal107.5g27.7g91.8g6.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347