Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)225g189kcal13.7g36g0.7g11.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 225g307kcal6g54.7g5.1g7.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2579g1992kcal131g222.6g61.2g51.2g
Valittu annoskoko1290g996kcal65.5g111.3g30.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna645g498kcal32.8g55.7g15.3g12.8g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530