Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g119kcal2.2g10.2g7.6g3.8g
Valittu annoskoko129g59kcal1.1g5.1g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna65g30kcal0.6g2.6g1.9g1g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927