Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 9g50kcal0.1g0.1g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow6.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g504kcal24.6g26.2g33.4g2.4g
Valittu annoskoko129g252kcal12.3g13.1g16.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g126kcal6.2g6.6g8.4g0.6g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.2g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564