Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 53g23kcal0.3g3.4g0.3g1.7g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g9g36kcal0g8.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 38g32kcal1.2g1.7g2.3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g7.5g24kcal0.8g4.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g287kcal9.6g37.8g9.4g5.2g
Valittu annoskoko129g144kcal4.8g18.9g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna65g72kcal2.4g9.5g2.4g1.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.7g3.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807