Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)56g71kcal10.6g1.9g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma38g45kcal1.2g1.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g285kcal24.4g10.8g16g1.2g
Valittu annoskoko129g142kcal12.2g5.4g8g0.6g
Annoskoko puolitettuna65g71kcal6.1g2.7g4g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787