Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 47g19kcal1.6g1.9g0.3g0.9g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g64kcal3.6g5.4g2.4g2.4g
Valittu annoskoko129g32kcal1.8g2.7g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g16kcal0.9g1.4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811