Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale13g43kcal1.6g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suolasienet (rouskuja)20g3.9kcal0.3g1g0.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk63g17kcal0.4g3.3g0.1g0.9g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g244kcal6g12g19.4g3g
Valittu annoskoko129g122kcal3g6g9.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g61kcal1.5g3g4.9g0.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.7g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943