Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow5.2g19kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Kesäkurpitsa38g6.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g5.5g8.2kcal1g0g0.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g22g23kcal5.1g0g2.2g0g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g159kcal16.2g17.2g6.2g2g
Valittu annoskoko129g79kcal8.1g8.6g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna65g40kcal4.1g4.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057