Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g7g18kcal0.2g0.3g1.9g0g
Piparjuuri, annos 10g8.8g3.3kcal0.4g1g0g0.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.2g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g120kcal3g14g5.8g4g
Valittu annoskoko129g60kcal1.5g7g2.9g2g
Annoskoko puolitettuna65g30kcal0.8g3.5g1.5g1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g5.4g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767