Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 12g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Herne 15g10kcal0.7g1.4g0.1g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 14g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Maissi, purkki Rainbow12g6.9kcal0.2g1.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.6g8.3kcal0.5g0.1g0.7g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 37g34kcal5.8g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g219kcal17.4g27g3.8g3.2g
Valittu annoskoko129g110kcal8.7g13.5g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g55kcal4.4g6.8g1g0.8g
Arvot/100g100g85kcal6.7g10.4g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221