Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 94g155kcal15.7g0g10.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)8.1g22kcal2.4g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.1g18kcal0.7g0.2g1.6g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g446kcal38.2g2.4g31.6g1g
Valittu annoskoko130g223kcal19.1g1.2g15.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g112kcal9.6g0.6g7.9g0.3g
Arvot/100g100g172kcal14.7g0.9g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765