Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 11g9kcal0.2g1.9g0g0.3g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)24g8.2kcal0.4g1.6g0g0.3g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g15g52kcal3.8g9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g214kcal9.8g30.2g6.2g5.2g
Valittu annoskoko129g107kcal4.9g15.1g3.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna65g53kcal2.5g7.6g1.6g1.3g
Arvot/100g100g83kcal3.8g11.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959