Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)13g15kcal0.3g3.4g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.8g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.3g6kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.8g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.8g20kcal2g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g268kcal21g13.2g13.6g2.6g
Valittu annoskoko129g134kcal10.5g6.6g6.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g67kcal5.3g3.3g3.4g0.7g
Arvot/100g100g104kcal8.1g5.1g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736