Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g38g139kcal1.7g11.6g9.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g14g27kcal2.7g0g1.8g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g538kcal23.8g26.2g37.4g3g
Valittu annoskoko130g269kcal11.9g13.1g18.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g135kcal6g6.6g9.4g0.8g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415