Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)90g101kcal20.7g0g1.9g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus19g24kcal0.6g0.4g2.4g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g21g58kcal3.7g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g366kcal50g1g18g0g
Valittu annoskoko129g183kcal25g0.5g9g0g
Annoskoko puolitettuna65g92kcal12.5g0.3g4.5g0g
Arvot/100g100g142kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129