Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g239kcal5g23g13.2g2.6g
Valittu annoskoko129g119kcal2.5g11.5g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g60kcal1.3g5.8g3.3g0.7g
Arvot/100g100g92kcal1.9g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035