Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 66g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g33g41kcal1.6g0.9g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto16g54kcal4.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g301kcal15g23.6g14.8g2g
Valittu annoskoko129g150kcal7.5g11.8g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna65g75kcal3.8g5.9g3.7g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.1g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314