Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 31g7.4kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)3.3g13kcal1g0.1g1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g22g55kcal3.9g0g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g300kcal16.8g5.8g22.6g3.4g
Valittu annoskoko130g150kcal8.4g2.9g11.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g75kcal4.2g1.5g5.7g0.9g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977