Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.5g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)22g60kcal3.5g0.2g5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g16g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g39kcal3.2g0.2g3.1g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g553kcal25g19.4g41.8g1.6g
Valittu annoskoko129g277kcal12.5g9.7g20.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g138kcal6.3g4.9g10.5g0.4g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100