Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hapankaali 44g12kcal0.5g1.9g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g140kcal10.2g11g5.6g3.6g
Valittu annoskoko130g70kcal5.1g5.5g2.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna65g35kcal2.6g2.8g1.4g0.9g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417