Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g23g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.7g6.7kcal0g0.2g0.6g0g
Arla Apetina Feta 3%16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton36g51kcal4.3g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)29g24kcal0.5g5.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g226kcal16.4g12.8g11.2g1.6g
Valittu annoskoko129g113kcal8.2g6.4g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g57kcal4.1g3.2g2.8g0.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.9g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248