Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 72g28kcal0.7g5g0.1g1.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g23g14kcal0.1g3.5g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g129kcal5.6g19.4g2.2g4.8g
Valittu annoskoko130g65kcal2.8g9.7g1.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna65g32kcal1.4g4.9g0.6g1.2g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.5g0.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666