Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste22g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g133kcal10g11g5.4g1.6g
Valittu annoskoko130g67kcal5g5.5g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g33kcal2.5g2.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355