Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g9g54kcal2.1g1.9g4.7g0g
Voi 60% rasvaa 6.6g36kcal0.1g0g4g0g
Liivatelehti, gelatiini38g131kcal32.1g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.4g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa9g53kcal0.7g3.5g3.9g1.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g9g48kcal0.8g2.7g3.7g0.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g19g48kcal1.1g0.6g4.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka9g35kcal0.1g8.6g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g1011kcal75.2g36.2g63g3.4g
Valittu annoskoko130g505kcal37.6g18.1g31.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g253kcal18.8g9.1g15.8g0.9g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190