Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g28g6.2kcal0.3g1.3g0g0.6g
Tonnikala öljyssä 16g30kcal4.3g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa34g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g184kcal10.6g10.4g11.2g3g
Valittu annoskoko130g92kcal5.3g5.2g5.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g46kcal2.7g2.6g2.8g0.8g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741