Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%56g96kcal5.5g4.2g6.2g0g
Paprika, punainen12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 30g40kcal1.2g7.6g0.4g0.4g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g321kcal16.2g26.2g16g2.6g
Valittu annoskoko130g161kcal8.1g13.1g8g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g80kcal4.1g6.6g4g0.7g
Arvot/100g100g124kcal6.2g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407