Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kukkakaali 15g3.5kcal0.3g0.3g0g0.3g
Kalkkuna 15g29kcal4.6g0g1.1g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g83kcal10.4g3.8g2.2g2g
Valittu annoskoko130g41kcal5.2g1.9g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna65g21kcal2.6g1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309