Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 29g38kcal5.4g1.7g1.1g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow29g5.8kcal0.9g0.6g0g0.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit29g5kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)29g25kcal0.3g1g2g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g11g38kcal1.4g7.3g0.2g0.7g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g255kcal17.2g22.6g10.2g4g
Valittu annoskoko130g127kcal8.6g11.3g5.1g2g
Annoskoko puolitettuna65g64kcal4.3g5.7g2.6g1g
Arvot/100g100g98kcal6.6g8.7g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097