Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Punajuuri 15g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g29kcal3g0g1.9g0g
Cashewpähkinä 7.3g42kcal1.5g1.4g3.4g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g472kcal33.8g7.4g33.8g1.4g
Valittu annoskoko130g236kcal16.9g3.7g16.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g118kcal8.5g1.9g8.5g0.4g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853