Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 51g82kcal15.4g0g2.2g0g
Hunaja0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g261kcal31.6g6.4g11.8g1.8g
Valittu annoskoko130g130kcal15.8g3.2g5.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g65kcal7.9g1.6g3g0.5g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.5g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113