Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis281g315kcal61.8g0g8.4g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g110g428kcal8.8g82.2g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)113g96kcal5.1g16.9g0.6g3.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g56g34kcal0.2g8.4g0.1g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 110g106kcal3.3g21.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2583g2248kcal159.6g262.4g62.8g12.4g
Valittu annoskoko1292g1124kcal79.8g131.2g31.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna646g562kcal39.9g65.6g15.7g3.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678