Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6186g1305kcal74.2g210.3g12.4g129.9g
Sipuli (kuorittu)619g167kcal8g29.7g1.2g10.5g
Siirappi 371g1119kcal0.4g275g0g0g
Riisi puuroutuva 263g900kcal15.9g198.8g1.8g6g
Voi 87g628kcal1g0.3g70.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 2475g5480kcal433g0g420.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19199kcal1065g1428.2g1013g292.8g
Valittu annoskoko10000g9599kcal532.5g714.1g506.5g146.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4800kcal266.3g357.1g253.3g73.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590