Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g351g421kcal66.6g0g17.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g237kcal0g0g26.3g0g
Tomaattimurska 701g206kcal3.9g37.2g1.4g13.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5.3g20kcal0.7g3.3g0.4g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g1937kcal152g109g92.6g35.6g
Valittu annoskoko1295g968kcal76g54.5g46.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna648g484kcal38g27.3g23.2g8.9g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070