Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1050g252kcal12.6g35.7g2.1g22g
Voi, 1 tl, 5 g175g1278kcal1.7g1.7g140g0g
Hunaja 70g231kcal0.4g56.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g3521kcal29.4g188g284.2g44g
Valittu annoskoko1295g1761kcal14.7g94g142.1g22g
Annoskoko puolitettuna648g880kcal7.4g47g71.1g11g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357