Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 392g1344kcal39.9g274.3g4.7g13.7g
Sokeri 256g1040kcal0g255.9g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow188g1036kcal1.7g1.7g113g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)151g48kcal5g6.8g0g0g
Mustikka metsä- 226g100kcal1.1g14.5g1.4g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g7352kcal112.8g1112.4g251.8g42.4g
Valittu annoskoko1296g3676kcal56.4g556.2g125.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna648g1838kcal28.2g278.1g63g10.6g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105