Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g380g1945kcal33.8g110.9g151.9g22.4g
Voi, 1 tl, 5 g268g1957kcal2.7g2.7g214.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton34g107kcal7.7g3.5g7g0g
Kananmuna kuoreton 268g383kcal33.5g0.8g27.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl335g1140kcal6.7g10.1g117.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g11153kcal168.8g278.2g1036.4g44.8g
Valittu annoskoko1296g5576kcal84.4g139.1g518.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna648g2788kcal42.2g69.6g259.1g11.2g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347