Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 838g638kcal15.8g129.9g1.7g8.4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)299g120kcal12.3g15.9g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maustekurkku120g20kcal0.8g3.6g0.1g2.2g
Ruohosipuli, tuore15g4kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1586kcal58.6g305.4g6.8g22.2g
Valittu annoskoko1296g793kcal29.3g152.7g3.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna648g397kcal14.7g76.4g1.7g5.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234