Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 81g295kcal8.5g60.4g0.8g4.3g
Kananmuna kuoreton 177g253kcal22.2g0.5g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha645g1071kcal122.6g0g64.5g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g258g705kcal51.6g2.6g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g4729kcal414g141.2g276g13.2g
Valittu annoskoko1296g2365kcal207g70.6g138g6.6g
Annoskoko puolitettuna648g1182kcal103.5g35.3g69g3.3g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233