Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 114g72kcal0.6g13.4g0.5g5.1g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Peruna, vanha, kuorittu 246g187kcal4.6g38.1g0.5g2.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g99g376kcal30.2g57.9g2.6g2.4g
Grahamjauho 78g256kcal8.2g47.4g1.7g7.7g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 379g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g19g14kcal0.2g3.4g0.1g0g
Flora culinesse47g350kcal0g0g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g2708kcal91.6g353.8g89.6g50.8g
Valittu annoskoko1296g1354kcal45.8g176.9g44.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna648g677kcal22.9g88.5g22.4g12.7g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237