Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 301g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper181g289kcal19.9g23.5g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Punajuuri 181g69kcal1.8g12.5g0.4g4.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 151g50kcal0.9g8.5g0.3g3.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g301g627kcal9g18.7g57.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g2626kcal79.2g236.8g143.4g29g
Valittu annoskoko1296g1313kcal39.6g118.4g71.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna648g657kcal19.8g59.2g35.9g7.3g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492