Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai240g887kcal12g76.7g59.9g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g497kcal56.9g0g30g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.1g71kcal0g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%60g168kcal17.4g1.5g10.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 180g32kcal1g4.5g0.7g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g3529kcal182g205.8g220.6g27g
Valittu annoskoko1296g1765kcal91g102.9g110.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna648g882kcal45.5g51.5g55.2g6.8g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249