Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus120g420kcal16.8g0.6g38.4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g120g152kcal14.4g4.8g8.4g1.2g
Flora kevyt ruoka 7%60g51kcal0.6g2.7g4.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g120g144kcal4.1g4.3g12g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g480g1776kcal21.6g148.8g120g17.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%96g269kcal27.8g2.4g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g6269kcal227.4g334.4g441.8g38g
Valittu annoskoko1296g3134kcal113.7g167.2g220.9g19g
Annoskoko puolitettuna648g1567kcal56.9g83.6g110.5g9.5g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224