Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4632g977kcal55.6g157.5g9.3g97.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2779g4613kcal528g0g277.9g0g
Kananmuna kuoreton 1019g1454kcal127.4g3.1g104.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 926g3058kcal18.5g27.8g324.2g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.5g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g143kcal4.6g3.6g11.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)556g150kcal7.2g26.7g1.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20832kcal1484.6g444.4g1457.8g213.6g
Valittu annoskoko10000g10416kcal742.3g222.2g728.9g106.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5208kcal371.2g111.1g364.5g53.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398