Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Bataatti, kuorittu 114g92kcal1.8g19.2g0.1g3.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kanasuikale hunajamarinoitu350g455kcal63g7.7g21.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti131g238kcal3.5g15.8g18.4g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g175g193kcal31.5g3.5g5.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P219g131kcal2.2g9.8g8.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2597g2648kcal215.4g198.6g109.2g16.2g
Valittu annoskoko1299g1324kcal107.7g99.3g54.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna649g662kcal53.9g49.7g27.3g4.1g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852