Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g8.3g12kcal1.2g0.2g0.8g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2.6g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g2.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g37kcal2.8g0.8g2.8g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1.4g0.4g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g142kcal10.8g3.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070