Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal0.2g2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko13g18kcal0.1g1g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.1g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal0.8g7.7g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357