Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 4.6g2.4kcal0.5g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 4.6g1.9kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.5g7.6kcal0.2g1.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g28kcal1.4g4g0g0.6g
Valittu annoskoko13g14kcal0.7g2g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g1g0g0.2g
Arvot/100g100g106kcal5.4g15.4g0g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385