Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g10kcal0.8g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.1g1.5g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139